خدمات تاسیسات ساختمان شرق تهران

ارایه کلیه خدمات ساختمانی , تاسیساتی , لوله کشی برقکاری , کاشی کاری , بازسازی و تعمیرات ساختمانی تهرانپارس نارمک حکیمیه رسالت شمس اباد لویزان

خدمات تاسیسات ساختمان شرق تهران

ارایه کلیه خدمات ساختمانی , تاسیساتی , لوله کشی برقکاری , کاشی کاری , بازسازی و تعمیرات ساختمانی تهرانپارس نارمک حکیمیه رسالت شمس اباد لویزان

لیست اتصالات لوله کشی پکیج شامل چه قطعاتی است؟

اتصالات لوله کشی پکیج

برای لوله کشی پکیج به مجموعه ای از اتصالات لوله کشی پکیج همراه با لوله های متناسب با آن نیاز داریم. به طور کلی لوله کشی پکیج شامل چند بخش متفاوت هستند. به غیر از لوله گاز پکیج که بایستی لوله گاز نمره 3/4 باشد , لوله دودکش, شلنگ و اتصالات پکیج , لوله کشی آب سرد و گرم و لوله کشی رادیاتور شوفاژ از مهمترین بخش های لوله کشی پکیج تلقی میشوند. با توجه به اینکه معمولا لوله کشی پکیج در بخش آب سرد و گرم و رادیاتور شوفاژ به صورت توکار انجام میشوند, بایستی در انتخاب لوله و اتصالات لوله کشی پکیج بیشترین دقت را کرده تا در هنگام استفاده و بهره برداری با مشکلاتی نظیر نشت و ترکیدگی مواجه نشویم. از آنجا که لوله کشی پکیج تحت فشار و دمای بالای آب گرم و شوفاژ است, این شرایط مشکل تر هم میشود. در حال حاضر برای اجرای لوله کشی پکیج از 4 نوع لوله اتصالات تک لایه پلاستیکی, پنج لایه, سه لایه فویل دار و تک لایه پکس میتوان استفاده کرد که البته دو مورد اول یعنی لوله کشی تک لایه پلی پروپیلن اتویی و لوله کشی پنج لایه پرسی یا کوپلی از موارد دیگر رایج تر هستند. هر یک از این دو مورد نیاز به سایز لوله و اتصالات خاصی هستند که در ادامه به بررسی تخصصی هریک از آنها خواهیم پرداخت.

نکات مهم برای خرید لوازم گرمایش از کف

اتصالات لوله کشی پکیج تک لایه

اتصالات لوله کشی پکیج در سیستم پنج لایه شامل لوله و اتصالات آب سرد و گرم و شوفاژ هستند. در برخی از موارد به تشخیض مجری و کارفرما از لوله کشی تک لایه برای آب سرد و گرم و از لوله اتصالات پنج لایه برای لوله کشی شوفاژ استفاده میشود. در این شرایط کیفیت لوله کشی شوفاژ بسیار افزایش پیدا میکند. البته در بسیاری از موارد با کاهش قیمت لوله شوفاژ در لوله کشی رادیاتورها نیز از لوله کشی تک لایه استفاده میشود.

در این نوع لوله کشی در بخش آب سرد و گرم و شوفاژ به غیر از لوله سایز 20 و 25 پلاستیکی, زانوی یکسرفلز 3/4*25 برای نصب در زیر پکیج به تعداد 2 تا 3 عدد, زانوی یک سرفلز1/2*20 به ازای هر شیر و رادیاتور 2 عدد, و به ازای هر انشعاب یک سراهی متناسب با سایز لوله نیاز داریم. تعدادی زانو و بوشن ساده که قیمت چندانی هم ندارند, برای پیچ و خم های لوله کشی نیاز است.

قیمت اتحادیه تعمیرات پکیج

اتصالات لوله پکیج پنج لایه

لوله کشی پکیج با لوله کشی پنج لایه به دو شکل کلکتوری و انشعابی انجام میشود. در لوله کشی کلکتوری بعد از نصب پکیج لوله های رفت و برگشت شوفاژ وارد یک کلکتور شده و از آنجا پخش میشوند. لوله کشی آب سرد و گرم نیز میتواند به صورت کلکتوری انجام شود که البته به ندرت انجام میشود. در لوله کشی کلکتوری به غیر از کلکتور و شیر کلکتوری تا رادیاتور نیازی به هیچ اتصالات لوله کشی پکیج وجود نداشته و همین مساله مزیت روش کلکتوری محسوب میشود.

در لوله کشی کلکتوری مانند لوله کشی تک لایه به ازای هر شیر مخلوط سرد و گرم و رادیاتور نیاز به دو عدد زانوی یک سر دنده داریم که با توجه به قیمت بالای این اتصالات, هزینه لوله کشی پکیج پنج لایه را افزایش میدهد. در لوله کشی انشعابی به تعداد هر انشعاب سرد و گرم یک سه راهی پرسی یا کوپلی نیاز است. در برخی موارد ممکن است به زانو یا تبدیل و رابط نیز نیاز شود.

مقایسه قیمت لوله آب پلاستیکی با لوله پنج لایه

لیست اتصالات پکیج 

لیست اتصالات پکیج در لوله کشی تک لایه شامل یک زانو برای شیر آب سرد مصرفی ورودی پکیج, یک زانو برای خروجی آب گرم پکیج , یک جفت زانوی 3/4*25 برای شیر رفت و برگشت پکیج , به ازای هر شیر مخلوط و رادیاتور یک جفت زانو یا بوشن یک سر فلزی برای نصب شیرآلات و رادیاتورها, به تعداد هر انشعاب آب سرد و گرم و رفت و برگشت شوفاژ یک عدد سه راهی مساوی یا سه راهی تبدیلی, و تعدادی بوشن و زانوی ساده برای تغییر مسیر لوله کشی آب و شوفاژ استفاده میشود. در صورتی که لوله کشی پکیج روکار باشد, به تعدادی بست لوله نیز نیاز است.

لیست اتصالات پنج لایه پکیج در روش انشعابی نیز تقریبا به همین شکل است.

نکات مهم در انتخاب اتصالات لوله کشی پکیج

  • استفاده کمتر از زانوها  و کم بودن متراژ لوله ­ها باعث کاهش فشار به پمپ پکیج و در نتیجه گرمای بیشتر می­شود بنابراین بهتر است مسیر لوله ­کشی ساختمان پر پیچ و خم نباشد.
  • نصب لوله­ کشی رادیاتورها در زیر پنجره از ورود سرما جلوگیری می­کند.
  • لوله ­های 4/3 گزینه­ بهتری نسبت به لوله‌های 2/1 هستند.
  • لوله کشی انشعابی شیوه­ کم هزینه ­ای است اما احتمال نشتی و خرابی در سیستم لوله کشی پکیج بالا است.

نکات مهم در لوله کشی پکیج

به غیر از انتخاب و استفاده مناسب از اتصالات لوله کشی پکیج موارد دیگر هم در اجرای لوله کشی پکیج مهم هستند.

  1. بررسی نقشه ساختمان: در ابتدا، نقشه ساختمان را دقیق بررسی کنید تا مسیر مناسب برای لوله کشی پکیج را تعیین کنید. این مرحله شامل تعیین مکان‌های دقیق برای اتصال لوله‌ها به پکیج و رادیاتورها می‌شود.

  2. طراحی شبکه لوله کشی: طراحی یک نقشه دقیق از شبکه لوله کشی پکیج را انجام دهید. این نقشه شامل مسیرهای لوله کشی، مکان‌های اتصال لوله‌ها و سایز لوله‌ها را نمایش می‌دهد.

  3. اندازه‌گیری مسیر لوله کشی: اندازه مسیر لوله کشی را با دقت اندازه‌گیری کنید تا بتوانید مقدار دقیقی از لوله‌ها را خریداری کنید.

  4. سایز لوله کشی پکیج: قطر لوله بسیار مهم است. باید با توجه به مواردی مانند تعداد رادیاتورها، جنس لوله، و طول رفت و برگشت لوله، سایز مناسب را انتخاب کنید.

  5. انتخاب نوع لوله کشی: ممکن است از یکی از روش‌های زیر برای لوله کشی پکیج استفاده کنید:

    • لوله کشی تلفیقی
    • لوله کشی رادیاتور با برگشت مستقیم
    • لوله کشی رادیاتور با برگشت معکوس
  6. توجه به سیرکوله: در لوله کشی پکیج، سیرکوله یا چرخش آب در سیستم مهم است. از پمپ‌های مناسب برای بهبود سیرکولاسیون آب استفاده کنید.
  7. انتخاب پمپ: انتخاب پمپ مناسب برای سیرکولاسیون به کمک یک متخصص انجام دهید. دور پمپ باید با دور پمپ سیرکولاتور نزدیک به هم باشد تا به درستی عمل کند.

  8. استفاده از لوله‌های مناسب: برای لوله کشی پکیج دیواری از لوله‌های مناسب و با کیفیت استفاده کنید. سایز لوله‌ها و جنس آنها مهم هستند.

با رعایت این نکات، می‌توانید مسیر مناسبی برای لوله کشی پکیج دیواری را انتخاب کرده و سیستم خود را بهینه کنید. محل قرارگیری شیر گازو دودکش پکیج نیز بر محل نصب پکیج و شروع لوله کشی پکیج موثر هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد