خدمات تاسیسات ساختمان شرق تهران

ارایه کلیه خدمات ساختمانی , تاسیساتی , لوله کشی برقکاری , کاشی کاری , بازسازی و تعمیرات ساختمانی تهرانپارس نارمک حکیمیه رسالت شمس اباد لویزان

خدمات تاسیسات ساختمان شرق تهران

ارایه کلیه خدمات ساختمانی , تاسیساتی , لوله کشی برقکاری , کاشی کاری , بازسازی و تعمیرات ساختمانی تهرانپارس نارمک حکیمیه رسالت شمس اباد لویزان

تاسیساتی در پردیس

خدمات تاسیساتی در پردیس 

ارایه کلیه خدمات تاسیسات لوله کشی ساختمان, لوله کشی آب و فاضلاب , شوفاژ و گاز خانگی, عیب یابی و تعمیر تاسیسات گرمایشی سرمایشی ساختمان, نصب و تعمیر شیرآلات بهداشتی ساختمان,؛ نصب و تعمیر توالت فرنگی , نصب و تعمیرات وال هنگ, , نصب و تعمیرات فلاش تانک توکار و روکار, نصب و تعمیر سیفون ظرفشویی و روشویی, نصب روشویی کابینتی پایه دار و بدون پایه, لوله کشی پکیج و نصب رادیاتور شوفاژ, عیب یابی و تعمیرات پکیج شوفاژ دیواری, و کلیه خدمات تاسیساتی لوله کشی پردیس و محدوده اطراف.

استفاده از جدیدترین متدهای رفع نشتی لوله های ساختمان و تاسیسات.

لوله کشی تاسیساتی در پردیس

معمولا در پردیس کار اجرایی به مجری و پیمانکاران عمده واگذار شده و در برخی فازهای پردیس که ساختمان های ویلایی دارند کار اجرایی را مجریان تاسیسات کار معمولی انجام میدهند. به همین دلیل اغلب کارهای لوله کشی و تاسیساتی در پردیس  را تعمیرکاران سیار یا شرکتی انجام میدهند. بیشتر کارهای تاسیساتی لوله کشی در پردیس شامل اجرا و بازسازی لوله کشی ساختمان های ویلایی, بازسازی لوله کشی آپارتمان هایی که نیاز به تعمیرات و تغییرات لوله کشی دارند, تعمیرات لوله کشی رایزر برجها و ساختمان های بزرگ, نصب و تعمیر شیرآلات و لوازم بهداشتی, , نصب و تعمیر توالت فرنگی وال هنگ,  نصب و تعمیر فلاش تانک توکار, نصب و تعمیرات پکیج و آبگرمکن دیواری, رفع گرفتگی و لوله بازکنی , نصب رادیاتور, و خرده کاری هایی که ممکن است در طول سال باعث دردسرهایی شود.

نصب و تعمیر شیرآلات پردیس

نصب شیرآلات شامل یک عبارت کلی بوده و شامل نصب شیر ظرفشویی, نصب شیر روشویی, نصب شیر توالت ایرانی و فرنگی, , نصب شیر دوش و علم دوش, تعمیر شیرآلات , نصب روشویی , نصب سیفون ظرفشویی و روشویی, نصب رادیاتور, نصب توالت فرنگی , تعمیرات توالت فرنگی شده و جزو خدمات لوله کشی تاسیساتی در پردیس محسوب میشود.

نصب و تعمیر شوفاژ پردیس

عیب یابی , سرویس , راه اندازی و تعمیر شوفاژ پردیس شامل تعمیرات موتورخانه مرکزی و سرویس پکیج شوفاژ دیواری و نصب رادیاتور شوفاژ.

خدمات لوله کشی تاسیساتی در پردیس سرویس و تعمیر شوفاژ یکی از مهمترین درخواستها محسوب میشود. عیب یابی در تعمیر شوفاژ بسیار مهم تلقی میشود. برخی مواقع عیب و ایرادهای شوفاژ  واضح بوده و در بعضی موارد بایستی ابتدا تشخیص صحیح انجام شده و سپس اقدام به تعمیر شوفاژ نمود.

نشت یابی پردیس

تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یابی , عیب یابی و رفع عیب سیستم لوله کشی ساختمان , آب و فاضلاب , شوفاژ , پکیج و گرمایش ساختمان . رفع عیب کاهش فشار آب ساختمان . رسوب زدایی لوله کشی آب و شوفاژ .

لوله بازکنی پردیس

رفع گرفتگی و لوله بازکنی با فنر ژنراتور , بازکردن توالت ایرانی فرنگی و کفشور حمام , لوله بازکنی ناودانی پشت بام , پارکینگ , زیرزمین و مشاعات ساختمان , رسوب زدایی فاضلاب از خدمات لوله کشی تاسیساتی خاص در پردیس محسوب میشود.

تعمیر موتورخانه پردیس

برخی از ساختمان های مسکونی در پردیس دارای موتورخانه شوفاژ مرکزی بوده و بیشتر ساختمان ها دارای پمپ تحت فشار هستندکه  حکم موتورخانه را دارند. سرویس و تعمیر مشعل, نصب و تعویض دیگ شوفاژ, تعویض رله مشعل, تعویض واسطه پمپ و پمپ موتورخانه شوفاژ, نصب و تعمیرات منبع موتورخانه دوجداره و کویل دار, جوشکاری منبع کویل دار.

تعمیرات توالت فرنگی پردیس

نصب انواع توالت فرنگی روکار و توکار ( وال هنگ) , عیب یابی و تعمیرات توالت فرنگی , تبدیل توالت ایرانی به توالت فرنگی با حداقل تخریب و هزینه تمام شده با 2 روش متفاوت در لوله کشی و تاسیساتی پردیس

تعویض آسانسوری پرکن و قطعات داخلی تخلیه توالت فرنگی , رفع گرفتگی و نشت فرنگی و کلیه خدمات لوله کشی و تاسیساتی در پردیس شبانه روزی با خدمات تاسیسات شبانه روزی شرق تهران .

فرق گرمایش از کف و رادیاتور از نظر اجرا و هزینه

فرق گرمایش از کف و رادیاتور از نظر اجرا و هزینه 

در این نوشته به بررسی چند مورد اصلی فرق گرمایش از کف و رادیاتور از نظر اجرا و هزینه خواهیم پرداخت.

سیستم گرمایش از کف چند سالی است که اجرای آن رایج شده است, این سیستم به صورت آزمایشی در برخی کشورها با لوله  های فلزی اجرا میشده اما به دلیل عدم وجود لوله های مناسب برای اجرا کاربردی نداشت تا اینکه با ورودی لوله های پلیمری به خصوص لوله های پنج لایه و تک لایه پکس و داشتن ویژگی های مطلوب برای اجرا مجددا طرفداران خود را پید کرده است. البته سیستم گرمایش از کف به غیر از روش آبی , با الکتریسیته و هوا گرم هم کار میکند اما به دلیل اینکه این روشها خیلی اجرایی نبوده در ایران استفاده نمیشوند و بیشتر از روش آبی استفاده میکنند.

در هر دو روش گرمایش از کف و رادیاتور یک دستگاه مولد گرمایشی مانند پکیج و موتورخانه برای تامین آب گرم موجود در سیکل گرمایشی لازم است. پکیج و موتورخانه آب مدار گرمایش را  گرم کرده و به پخش کننده های گرمایشی یعنی رادیاتور و گرمایش از کف سپرده و این سیستم ها بعد از تبادل حرارتی با محیط مجددا آب ولرم را به پکیج و موتورخانه باز میگردانند.

پس تا اینجا از اشتراکات این دو صحبت کرده و حال به سراغ چند فرق سیستم گرمایش از کف و رادیاتور از نظر اجرا و هزینه خواهیم پردخت.

خواندنی: نکات مهم در خرید لوازم گرمایش از کف

فرق گرمایش از کف و رادیاتور از نظر اجرا و هزینه

از لحاظ هزینه فرق چندانی بین سیستم گرمایش از کف و رادیاتور نبوده و به دلیل نوسانات قیمت رادیاتور و لوازم گرمایش از کف بعضی از مواقع قیمتها ممکن است 10 درصد با هم تفاوت داشته باشند که این رقم برای ترجیح دادن یکی بر دیگری ناچیز بوده وبایستی برای انتخاب به سراغ گزینه های فنی و اجرایی برویم.

در حال حاضر اجرای گرمایش از کف تقریبا متر مربعی 400 هزار تومان هزینه دارد که اگر برای یک ساختمان 100 متری در نظر بگیریم با کسر سرویس بهداشتی و نقاطی که اجرا نمیشوند حدود 30 تا 35 میلیون تومان خرج دارد. این هزینه شامل اجرت, فوم گرمایش از کف, لوله گرمایش از کف, کلکتور و تجهیزات جانبی گرمایش از کف است. 

هزینه لوله کشی شوفاژ و نصب  رادیاتور برای چنین واحدی بین 31 تا 34 میلیون تومان برآورد میشود. این هزینه شامل دستمزد اجرای لوله کشی و نصب رادیاتور, خرید لوله اتصالات و خرید رادیاتور, شیر رادیاتور و لوازم جانبی میشود.

مقایسه فنی گرمایش از کف و رادیاتور

از نظر حرارتی گرمایش از کف هم قوی تر بوده و هم هزینه سوخت کمتری مصرف میکند. اگر در رادیاتور در اوج زمستان درجه حرارت سیستم رادیاتور را بایستی روی 70 درجه قرار دهیم در سیستم گرمایش از کف این درجه حرارت با 60 درجه سانتیگراد نزول میکند.

اما مقایسه گرمایش از کف و رادیاتور فقط به این مساله محدود نشده وبایستی به سراغ بحث طول عمر و معایب هر دو شیوه برویم.

اگر هر دو به شکل اصولی و با بهترین متریال اجرا شوند طول عمر گرمایش از کف هم تراز طول عمر ساختمان بوده و یک عمر کار میکند. اما بایستی در اجرای کار و خرید تجهیزات دقت نمود. طول عمر رادیاتور شوفاژ نیز حداقل بین 15 تا 20 سال است که نسبتا خوب به نظر میرسد. البته هر دو سیستم بایستی قبل از پوشش دادن تست آب بندی و گرمایش شوند.

معایب گرمایش از کف

تنها عیب گرمایش از کف این است که در صورت خرابی بایستی احتمالا کف کنده و برای درست کردن سیستم نمیتوان مقطعی عمل کرد, مگر اینکه عیب و ایراد در کلکتور و تجهیزات مربوط به کلکتور باشد.

معایب رادیاتور

  1. اشغال فضای مکان و به هم زدن دکوراسیون داخلی
  2. نشستن گردو غبار روی رادیاتورها و تولید دوده های سیاه و کثیف کردن پرده و  لوازم منزل
  3. احتمال نشتی حاصل از سوراخ شدن رادیاتور

که البته بسیاری نکات ریز مانند هواگیری و جرم گرفتن رادیاتور وشوفاژ نیز وجود دارد که به آنها نخواهیم پرداخت. از دیگر مزایای سیستم گرمایش از کف نیز میتوان به این اشاره کرد که سیستم گرمایش از کف تا چند ساعت بعد ا زخاموش شدن پکیج یا موتورخانه کار گرمایش را انجام میدهد.

نظر مردم در مورد گرمایش از کف

بیشتر کسانی که گرمایش از کف دارند راضی بوده و نظر مثبتی نسبت به گرمایش از کف دارند. البته عده قلیلی هم هستندکه به دلیل اجرای ناقص و خرابی هایی که در ابتدا انجام شده با آن مخالفت دارند.

در صورت وجود سوال یا نکته در مقاله فرق گرمایش از کف و رادیاتور از نظر اجرا و هزینه با ما تماس بگیرید.