خدمات تاسیسات ساختمان شرق تهران

ارایه کلیه خدمات ساختمانی , تاسیساتی , لوله کشی برقکاری , کاشی کاری , بازسازی و تعمیرات ساختمانی تهرانپارس نارمک حکیمیه رسالت شمس اباد لویزان

خدمات تاسیسات ساختمان شرق تهران

ارایه کلیه خدمات ساختمانی , تاسیساتی , لوله کشی برقکاری , کاشی کاری , بازسازی و تعمیرات ساختمانی تهرانپارس نارمک حکیمیه رسالت شمس اباد لویزان

چرا از زیر پکیج اب میریزد

چرا از زیر پکیج اب میریزد

این سوالات را بسیاری از مردم و مشتریان ما میپرسند , چرا از زیر پکیج اب میریزد , چرا از شلنگ پکیج آب میادشلنگ تخلیه پکیج ایران رادیاتور , علت اب دادن شلنگ پکیج , علت اب ریختن از شلنگ پکیج , نحوه تعویض شلنگ پکیج ایران رادیاتور و سوالاتی از این دست که در دامه به تک تک این سوالات میپردازیم.

البته برای بررسی این موارد بایستی دلایل ریزش آب از زیر پکیج را بررسی کنیم.


مدل و برند پکیج در نوع آبریزی از پکیج تاثیر نداشته و هرگونه ریزش آب از پکیج ایران رادیاتور و بوتان گرفته تا دیگر پکیج های داخلی و خارجی میتواند کمی دردسرساز باشد. اما ب این وجود ریزش آب از زیر پکیج به هر دلیلی که باشد باید سریعا رفع شود.


واقعا چرا از زیر پکیج اب میریزد


در برخی موارد یافتن نشتی و ریزش آب از پکیج شاید برای متخصص توسط تعمیرکار متخصص نیز در نگاه اول مشکل باشد, اما برای اطمینان از عامل نشتی و رفع آبریزی پکیج بایستی درب پکیج باز شود. برخی مواقع نیز چکه و نشتی از شیلنگها با یک بررسی چشمی مشخص شود. آبریزی پکیج اتفاق خیلی خوبی نیست, اما اینکه زود متوجه آب دادن از زیر پکیج شده و اقدام به رفع نشتی کنید, میتواند بسیار مفید باشد. برخی از این موارد بی سر و صدا روی داده و برخی دیگر بعد از تعمیرات پکیج اتفاق میفتد. در ادامه به دلایل احتمالی نشتی از پکیج میپردازیم.

  • نشتی شیر اطمینان پکیج

هر دستگاه تحت فشاری مانند پکیج, آبگرمکن و حتی موتورخانه برای دفع فشار بیش از حد و فشار مضاعف سیستم, نیاز به تعبیه یک شیر فشار تخلیه یا شیر اطمینان دارد. شیر تخلیه فشار پکیج هم یکی از قطعات ایمنی پکیج است که در زمان افزایش فشار در حدود 2 تا 3 بار با تخلیه مقداری آب موجب تقلیل فشار سیستم شده و این مساله یک فرآیند طبیعی محسوب میشود. برای مطمین شدن نشتی از شیر تخلیه پکیج بهتر است فشار دستگاه را بررسی کنید. در برخی موارد نیز ممکن است شیر تخلیه درست عمل نکرده و در یک فشار معمولی تخلیه شود, که در این صورت نیاز به تعویض دارد.

  • نشتی آب از پمپ پکیج

یکی از موارد شایع در آبریزی از پکیج, نشتی از شیلنگ و اتصالات مربوط به پمپ پکیج است. پمپ پکیج وظیفه سیرکولاسیون و گردش آب در مدار گرمایش یا سیرکولاسیون پکیج را برعهده داشته و در صورت مواجهه با نقص, میتواند گرمایش سیستم را دچار مشکل کند.

  • خرابی ارینگ های پکیج

وجود سختی آب در کنار درجه حرارت بالا و معیوب شدن ارینگ ها از علل نشتی از هر سیستم گرمایشی است. در اکثر قطعات پکیج آب بندی توسط اورینگ های لاستیکی انجام میشود که بر اثر گذشت زمان, پوسیدگی بر اثر خوردگی و گرما موجب عدم توانایی اورینگ در آب بندی قطعات و در نتیجه نشتی آب از پکیج میشود.

  • نشتی از شیرآلات پکیج

پکیج ها عموما دارای یک شیر ورودی آب سرد, یک جفت شیر رفت و برگشت مدار شوفاژ و یک شیر آب گرم هستند. خرابی و نشتی از ناف این شیرها یا محل اتصال به دیوار میتواند پاسخی به سول چرا از پکیج آب میریزد, باشد.

  • چکه از شیلنگ پکیج

چکه از محل  متصل شدن شیلنگ به شیر پکیج یا به دستگاه نیز از موارد رایج بوده که البته در برخی موارد ممکن است, شدت بیشتری داشته باشد و یا حتی با پاره شدن شلنگ علاوه بر آبریزی از زیر پکیج موجب از کار افتادن پکیج شود. نقص در آب بندی یا مستعمل شدن واشرها هم یکی از دلایلی است که شلنگ پکیج نشت میکند. شکستگی مهره های متصل به شیر یا ترک خوردن بخشی از شیر نیز ممکن است باعث نشتی از شلنگ پکیج شود.

  • ترک خوردن مبدل پکیج

پکیج های قدیمی و خسته , با ترک خوردن یا سوراخ شدن مبدل مواجه شوند. این شکاف های نابهنگام نیز یکی از جواب های سوال چرا از پکیج آب میریزد, بوده و راهی جز تعویض مبدل پکیج وجود ندارد. اسید شویی به صورت استفاده بیش از حد یا نا مناسب از اسید نیز میتواند از دلایل سوراخ شدن مبدل پکیج شود.

  • نشتی از اتصالات لوله کشی پکیج

به ندرت در برخی مواقع خود اتصالات لوله کشی پکیج در محل نصب پکیج دچار ترکیدگی شده و این مساله موجب نشتی از زیر پکیج میشود. این مورد بایستی به سرعت رفع شود.

  • نشتی از منبع انبساط پکیج

سوراخ شدن منبع انبساط یا لاستیک دیافراگم آن نیز میتواند موجب خارج شدن حجم قابل توجهی آب به صورت متناوب شده و این آبریزی پکیج بایستی به سرعت رفع شود.

  • نشتی از شیرپرکن پکیج

شیر پرکن دستی پکیج هم از قطعاتی است که احتمالی نشتی آن وجود داشته و تعویض شیر را میتوان راه  حل اساسی تعمیر پکیج دیواری دانست.

آیا ریزش آب از زیر پکیج خطرناک است

حال که به دلایل چرا از پکیج آب میریزد, پرداختیم, بایستی ببینیم که در این مواقع چه کاری بایستی انجام دهیم. اول از همه خونسردی خود را حفظ کرده و با یک متخصص تماس بگیرید. در مورد خطرناک بودن نیز بایستی بدانید که در صورت خیس شدن سیم کشی یا برد پکیج این مساله میتواند برای شما گران تمام شده و یا حتی برای ساکنین مخاطرات جانی داشته باشد. پس اگر کارکرد پکیج برای شما خیلی نیاز جدی نیست, تا دسترسی به یک متخصص, دوشاخه برق پکیج را جدا کرده و شیر آب سرد ورودی پکیج را ببندید.

این مساله را هم یاد آور شویم که به عقب انداختن تعمیر آبریزی پکیج ممکن است موجب سرایت کردن خرابی به سایر قسمتهای پکیج و حتی سوختن برد پکیج شود, چرا که یک اتصالی کوچک در برد کافیست تا آنرا دچار سوختگی کند. دلایل بسیاری از خرابی ها و نشتی های پکیج گرفتگی نصف و نیمه و باز نبودن مسیر گردش آب بوده و این مساله علتی جز تاخیر در سرویس های دوره ای پکیج ندارد.

در صورت نشتی از رادیاتور شوفاژ و لوله کشی های آن ,موجب کاهش فشار بار پکیج و در نتیجه لطمه به گرمایش پکیج میشود, اما نشتی از سیستم آب گرم مصرفی پکیج کمی قابل تحمل تر بوده و احتمالا بتوان در صورت ناچیز بودن نشتی, کمی صبر کرد. هرچند که به بسیاری از سوال چرا از پکیج آب میریزد, اشاره شد, اما ممکن است که به ندرت برخی از نشتیهای دیگر هم در این مساله دخیل بوده که بایستی توسط سرویس کار پکیج دیوار بررسی شود.

لیست اتصالات لوله کشی پکیج شامل چه قطعاتی است؟

اتصالات لوله کشی پکیج

برای لوله کشی پکیج به مجموعه ای از اتصالات لوله کشی پکیج همراه با لوله های متناسب با آن نیاز داریم. به طور کلی لوله کشی پکیج شامل چند بخش متفاوت هستند. به غیر از لوله گاز پکیج که بایستی لوله گاز نمره 3/4 باشد , لوله دودکش, شلنگ و اتصالات پکیج , لوله کشی آب سرد و گرم و لوله کشی رادیاتور شوفاژ از مهمترین بخش های لوله کشی پکیج تلقی میشوند. با توجه به اینکه معمولا لوله کشی پکیج در بخش آب سرد و گرم و رادیاتور شوفاژ به صورت توکار انجام میشوند, بایستی در انتخاب لوله و اتصالات لوله کشی پکیج بیشترین دقت را کرده تا در هنگام استفاده و بهره برداری با مشکلاتی نظیر نشت و ترکیدگی مواجه نشویم. از آنجا که لوله کشی پکیج تحت فشار و دمای بالای آب گرم و شوفاژ است, این شرایط مشکل تر هم میشود. در حال حاضر برای اجرای لوله کشی پکیج از 4 نوع لوله اتصالات تک لایه پلاستیکی, پنج لایه, سه لایه فویل دار و تک لایه پکس میتوان استفاده کرد که البته دو مورد اول یعنی لوله کشی تک لایه پلی پروپیلن اتویی و لوله کشی پنج لایه پرسی یا کوپلی از موارد دیگر رایج تر هستند. هر یک از این دو مورد نیاز به سایز لوله و اتصالات خاصی هستند که در ادامه به بررسی تخصصی هریک از آنها خواهیم پرداخت.

نکات مهم برای خرید لوازم گرمایش از کف

اتصالات لوله کشی پکیج تک لایه

اتصالات لوله کشی پکیج در سیستم پنج لایه شامل لوله و اتصالات آب سرد و گرم و شوفاژ هستند. در برخی از موارد به تشخیض مجری و کارفرما از لوله کشی تک لایه برای آب سرد و گرم و از لوله اتصالات پنج لایه برای لوله کشی شوفاژ استفاده میشود. در این شرایط کیفیت لوله کشی شوفاژ بسیار افزایش پیدا میکند. البته در بسیاری از موارد با کاهش قیمت لوله شوفاژ در لوله کشی رادیاتورها نیز از لوله کشی تک لایه استفاده میشود.

در این نوع لوله کشی در بخش آب سرد و گرم و شوفاژ به غیر از لوله سایز 20 و 25 پلاستیکی, زانوی یکسرفلز 3/4*25 برای نصب در زیر پکیج به تعداد 2 تا 3 عدد, زانوی یک سرفلز1/2*20 به ازای هر شیر و رادیاتور 2 عدد, و به ازای هر انشعاب یک سراهی متناسب با سایز لوله نیاز داریم. تعدادی زانو و بوشن ساده که قیمت چندانی هم ندارند, برای پیچ و خم های لوله کشی نیاز است.

قیمت اتحادیه تعمیرات پکیج

اتصالات لوله پکیج پنج لایه

لوله کشی پکیج با لوله کشی پنج لایه به دو شکل کلکتوری و انشعابی انجام میشود. در لوله کشی کلکتوری بعد از نصب پکیج لوله های رفت و برگشت شوفاژ وارد یک کلکتور شده و از آنجا پخش میشوند. لوله کشی آب سرد و گرم نیز میتواند به صورت کلکتوری انجام شود که البته به ندرت انجام میشود. در لوله کشی کلکتوری به غیر از کلکتور و شیر کلکتوری تا رادیاتور نیازی به هیچ اتصالات لوله کشی پکیج وجود نداشته و همین مساله مزیت روش کلکتوری محسوب میشود.

در لوله کشی کلکتوری مانند لوله کشی تک لایه به ازای هر شیر مخلوط سرد و گرم و رادیاتور نیاز به دو عدد زانوی یک سر دنده داریم که با توجه به قیمت بالای این اتصالات, هزینه لوله کشی پکیج پنج لایه را افزایش میدهد. در لوله کشی انشعابی به تعداد هر انشعاب سرد و گرم یک سه راهی پرسی یا کوپلی نیاز است. در برخی موارد ممکن است به زانو یا تبدیل و رابط نیز نیاز شود.

مقایسه قیمت لوله آب پلاستیکی با لوله پنج لایه

لیست اتصالات پکیج 

لیست اتصالات پکیج در لوله کشی تک لایه شامل یک زانو برای شیر آب سرد مصرفی ورودی پکیج, یک زانو برای خروجی آب گرم پکیج , یک جفت زانوی 3/4*25 برای شیر رفت و برگشت پکیج , به ازای هر شیر مخلوط و رادیاتور یک جفت زانو یا بوشن یک سر فلزی برای نصب شیرآلات و رادیاتورها, به تعداد هر انشعاب آب سرد و گرم و رفت و برگشت شوفاژ یک عدد سه راهی مساوی یا سه راهی تبدیلی, و تعدادی بوشن و زانوی ساده برای تغییر مسیر لوله کشی آب و شوفاژ استفاده میشود. در صورتی که لوله کشی پکیج روکار باشد, به تعدادی بست لوله نیز نیاز است.

لیست اتصالات پنج لایه پکیج در روش انشعابی نیز تقریبا به همین شکل است.

نکات مهم در انتخاب اتصالات لوله کشی پکیج

  • استفاده کمتر از زانوها  و کم بودن متراژ لوله ­ها باعث کاهش فشار به پمپ پکیج و در نتیجه گرمای بیشتر می­شود بنابراین بهتر است مسیر لوله ­کشی ساختمان پر پیچ و خم نباشد.
  • نصب لوله­ کشی رادیاتورها در زیر پنجره از ورود سرما جلوگیری می­کند.
  • لوله ­های 4/3 گزینه­ بهتری نسبت به لوله‌های 2/1 هستند.
  • لوله کشی انشعابی شیوه­ کم هزینه ­ای است اما احتمال نشتی و خرابی در سیستم لوله کشی پکیج بالا است.

نکات مهم در لوله کشی پکیج

به غیر از انتخاب و استفاده مناسب از اتصالات لوله کشی پکیج موارد دیگر هم در اجرای لوله کشی پکیج مهم هستند.

  1. بررسی نقشه ساختمان: در ابتدا، نقشه ساختمان را دقیق بررسی کنید تا مسیر مناسب برای لوله کشی پکیج را تعیین کنید. این مرحله شامل تعیین مکان‌های دقیق برای اتصال لوله‌ها به پکیج و رادیاتورها می‌شود.

  2. طراحی شبکه لوله کشی: طراحی یک نقشه دقیق از شبکه لوله کشی پکیج را انجام دهید. این نقشه شامل مسیرهای لوله کشی، مکان‌های اتصال لوله‌ها و سایز لوله‌ها را نمایش می‌دهد.

  3. اندازه‌گیری مسیر لوله کشی: اندازه مسیر لوله کشی را با دقت اندازه‌گیری کنید تا بتوانید مقدار دقیقی از لوله‌ها را خریداری کنید.

  4. سایز لوله کشی پکیج: قطر لوله بسیار مهم است. باید با توجه به مواردی مانند تعداد رادیاتورها، جنس لوله، و طول رفت و برگشت لوله، سایز مناسب را انتخاب کنید.

  5. انتخاب نوع لوله کشی: ممکن است از یکی از روش‌های زیر برای لوله کشی پکیج استفاده کنید:

    • لوله کشی تلفیقی
    • لوله کشی رادیاتور با برگشت مستقیم
    • لوله کشی رادیاتور با برگشت معکوس
  6. توجه به سیرکوله: در لوله کشی پکیج، سیرکوله یا چرخش آب در سیستم مهم است. از پمپ‌های مناسب برای بهبود سیرکولاسیون آب استفاده کنید.
  7. انتخاب پمپ: انتخاب پمپ مناسب برای سیرکولاسیون به کمک یک متخصص انجام دهید. دور پمپ باید با دور پمپ سیرکولاتور نزدیک به هم باشد تا به درستی عمل کند.

  8. استفاده از لوله‌های مناسب: برای لوله کشی پکیج دیواری از لوله‌های مناسب و با کیفیت استفاده کنید. سایز لوله‌ها و جنس آنها مهم هستند.

با رعایت این نکات، می‌توانید مسیر مناسبی برای لوله کشی پکیج دیواری را انتخاب کرده و سیستم خود را بهینه کنید. محل قرارگیری شیر گازو دودکش پکیج نیز بر محل نصب پکیج و شروع لوله کشی پکیج موثر هستند.